Bagaimana Menang Lotto Setiap Kali?

lotto

Memenangi lotto setiap kali anda bermain adalah impian berjuta-juta orang. Berjuta-juta orang menunggu bilangan mereka muncul sehingga mereka dapat menjalani kehidupan impian mereka. Walaupun hampir mustahil untuk memenangi lotre setiap kali ada beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk meningkatkan peluang anda memenangi jackpot utama.

Sekadar pengetahuan anda, anda boleh memenangi lotto setiap kali anda bermain. Selama anda bermain, anda memilih SETIAP  918Kiss2 kombinasi yang boleh muncul. Walau bagaimanapun, lotto disusun supaya lebih banyak wang dibelanjakan oleh pelanggan daripada yang dibayar. Oleh itu, jika anda membeli setiap kombinasi, anda mungkin akan menghabiskan lebih banyak wang daripada anda akan mendapat kemenangan. Sebagai contoh, di Australia anda boleh memenangi permainan lotre “Powerball” setiap kali, tetapi anda akan memerlukan kira-kira $ 35- $ 50 juta dolar untuk memainkan setiap kombinasi. Oleh itu, melainkan jika anda menang lebih banyak daripada itu, anda mungkin akan kehilangan lebih banyak wang daripada yang anda menang.

Oleh itu, bagaimana anda dapat meningkatkan peluang anda untuk memenangi lotto sehingga anda dapat lebih banyak wang daripada yang anda tahu. Strategi yang saya tawarkan di bawah tidak boleh dianggap sebagai nasihat kewangan atau perjudian, artikel ini di sini semata-mata untuk mendidik anda.

Lihat Purata Kos Dolar Anda

Sekiranya anda ingin memenangkan jackpot besar, tetapi tidak perlu BESAR maka adalah idea yang baik untuk melihat purata kos dolar anda. Ini melihat peluang yang anda miliki untuk memenangi jackpot per dolar yang anda belanjakan.

Sebagai contoh, di Australia, OzLotto berharga sekitar $ 1.10 setiap permainan dan memberi anda peluang 1 dalam 50,000,000 peluang untuk menang. Oleh itu, untuk setiap dolar yang anda belanjakan, anda mempunyai peluang 1 dari 55,000,000 untuk menang (50,000,000 x 1,1). Tetapi lotto malam Isnin berharga sekitar $ 0,60 setiap permainan dan memberi anda peluang 1 dari 8,000,000 peluang untuk memenangi jackpot yang lebih kecil (tetapi masih besar). Untuk undian malam Isnin, anda mempunyai peluang 1 atau 4,800,000 untuk menang. Anda kira-kira 10 kali lebih mungkin menang pada malam Isnin daripada OzLotto per dolar yang anda belanjakan.

Main Nombor Yang Sama

Walaupun kemungkinan jumlah tertentu keluar sama setiap minggu, kemungkinan nombor kombinasi yang sama tidak akan muncul berkali-kali. Semakin kerap anda bermain nombor yang sama semakin tinggi peluang anda untuk menang. Contohnya jika anda mempunyai 1 dari 1.000.000 peluang untuk menang dengan nombor pilihan anda setiap permainan dan anda bermain nombor ini dalam 10 permainan yang berbeza, peluang anda untuk menang sekarang adalah 10 dalam 1,000,000 atau 1 dari 100,000.

Banyak orang bersumpah dengan memainkan angka yang sama setiap minggu sebagai strategi yang terbukti untuk memenangkan lotre dan membawa pulang jackpot besar. Ada yang tidak percaya sama sekali membantu. Terserah anda sama ada anda menggunakan strategi ini atau tidak.

Jual Tiket Lotto

Cara yang terbukti berjaya untuk memenangi lotre adalah dengan menjual tiket lotto. Anda tidak perlu risau tentang kemungkinan menang atau kalah, kerana orang lain membayar anda untuk peluang menang atau kalah. Pepatah “The House Always Wins” adalah benar untuk lotto seperti halnya untuk Kasino. Sekiranya anda adalah orang yang menjual tiket, kemungkinan selalu memihak kepada anda dan dengan itu anda boleh memenangi lotto setiap masa. Saya tahu ini mungkin bukan jawapan yang anda cari tetapi ia adalah kaedah yang terbukti untuk memenangi lotere setiap masa

Mendapat percuma dari segi kewangan

Sebilangan besar orang yang ingin memenangi lotre ingin menang supaya mereka bebas dari segi kewangan dan mereka tidak perlu bekerja lagi. Tetapi memenangi lotre bukanlah satu-satunya cara untuk melakukan ini, sebenarnya ia adalah salah satu cara terburuk untuk melakukan ini. Terdapat cara yang lebih cepat dan selamat untuk menjadi bebas dari segi kewangan dalam jangka masa yang singkat. Anda tidak perlu meletakkan kebebasan kewangan anda secara kebetulan, anda dapat menjamin kebebasan kewangan anda mulai hari ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *