Pratonton Arizona Diamondbacks 2007

Arizona

Arizona Diamondbacks telah goyah sejak World Series mereka menang beberapa tahun yang lalu. Peningkatan awal musim lalu membawa perubahan besar kepada yang lebih teruk dengan penghapusan ubat peningkatan prestasi 5 Jun, Jason Grimsley. Mereka mengalami kemerosotan 3-20 setelah mendapat semua pemeriksaan dari media dari episod Grimsley. Ini menghantar Diamondbacks dari puncak NL West ke tempat terakhir di bahagian ini. Mereka berlari di Wild Card, tetapi tidak pernah dapat pulih dari gangguan pertengahan musim.

Kesalahan Arizona tetap konsisten dan kuat walaupun ada gangguan. Orlando Hudson mempunyai tahun terbaik dalam kariernya,  downlaod mega888 apk on here !! mencapai lebih dari 0,300 pada separuh kedua musim ini. Johnny Estrada memukul .302 dan Eric Byrnes menjadi Diamondback pertama dengan 25 homer dan 25 pangkalan dicuri dalam satu musim. Brandon Webb adalah pencetus musim 2006 pada staf pelayaran Arizona. Dia memulakan musim dengan markah 47-45 dengan ERA 3,28, tetapi dalam perjalanan untuk memenangi Anugerah Cy Young, dia mencatatkan catatan 16-8 dengan ERA 3.10 dan mengharungi inning sempurna di All-Star pertamanya Permainan. Musim 2007 kelihatan menjanjikan tetapi bakat muda Diamondback harus meningkat. Orlando Hudson, Chad Tracy, dan Eric Byrnes semestinya menjadi satu-satunya pemula kedudukan pemain yang lebih tua dari 24 pada hari pembukaan.

Berita offseason terbesar untuk kakitangan D-backs adalah bahawa Diamondbacks bersetuju dengan New York Yankees mengenai perdagangan yang membawa Randy Johnson dan $ 2 juta kembali ke Arizona sebagai pertukaran untuk lega Luis Vizcaino dan tiga pelumba kecil. Bolehkah Johnson menemui semula sihir yang dia miliki saat terakhir dia berada di Phoenix atau adakah dia terlalu tua untuk menyelesaikan tugas menentang pemukul Major League? Kami merasa dia boleh tidur dan bermain di Liga Nasional jauh lebih mudah daripada di Liga Amerika jadi dia semestinya baik-baik saja. Keempat awal dalam putaran pitching kelihatan sangat menjanjikan untuk musim 2007. Brandon Webb, Randy Johnson, Livan Hernandez, dan Doug Davis masing-masing telah membuktikan diri dalam Liga Utama. Semua pekebun ini kekal sihat dan dengan 6 anugerah Cy Young di pihak mereka, pasukan ini mempunyai pengalaman dalam kakitangan mereka yang boleh membawa mereka ke musim selepas musim. Livan Hernandez telah mencatatkan lebih daripada 200 inning dalam 8 daripada 9 musim terakhir. Doug Davis telah mencatatkan sekurang-kurangnya 34 permulaan dan 200 babak dalam setiap 3 musim terakhirnya. Masalahnya tidak akan menjadi permulaan awal pada tahun 2007 jika ada masalah sama sekali.

Infield Arizona kelihatan sangat menjanjikan juga dengan Orlando Hudson menjadi pemimpin cincin veteran di 2nd Base. Hudson mempunyai musim ofensif terbaiknya tahun lalu, memukul .287 dengan 15 larian di rumah dan 67 RBI dan memperoleh NL Gold Glove sambil mencatat SLG .454, yang terbaik dalam kariernya. Conor Jackson (.291, 15, 79) dan Chad Tracy (20 homer, 80 RBI) kembali pada peringkat pertama dan ketiga. Di shortstop, multi-talenta Stephen Drew kembali membangun debut kuat tahun lalu (.316 pada 209 at-بیٹ). Bintang kegemaran dan bintang Diamondbacks Luis Gonzalez tidak akan kembali sebagai pasukan kiri untuk bahagian belakang D-backs. Dia menandatangani perjanjian bernilai $ 7 juta selama satu tahun dengan Los Angeles Dodgers menuju musim 2007. Eric Byrnes ditetapkan sebagai stesen kenalan Gonzalez di medan kiri. Negarawan utama pemain posisi belakang D pada usia 31 tahun, Byrnes memimpin kelab itu di tempat sendiri pada tahun lalu dengan 26 dan pengalamannya akan membantu kelab muda ini beraksi musim ini. Carlos Quentin, yang mencatat sembilan larian di rumah dan melaju dalam 32 larian dalam hanya 57 perlawanan pada tahun 2006, ditempatkan di lapangan yang tepat. Rookie of the Year pesaing Chris Young bersedia untuk mengambil alih di tengah.

Jose Valverde adalah yang lebih dekat untuk pasukan ini dan dia akan menjadi tanda tanya besar musim ini. Dia membiarkan LHH memukul .323 menentangnya pada tahun 2006, tetapi hanya 0,212 untuk kerjayanya. Dia melemparkan bola cepat 90-an yang sukar bagi setiap pemukul untuk mengejarnya. Kuncinya adalah lokasinya kerana dia tidak mempunyai kawalan yang konsisten, yang merupakan masalah besar untuk lebih dekat. Brandon Lyon, seorang penolong lain, membenarkan enam homer dalam 29.1 inning pada tahun 2005 tetapi hanya tujuh dari 69.1 inning pada tahun 2006 untuk menurunkan ERAnya lebih dari 2 larian. Jorge Julio adalah satu lagi penghilang yang mantap untuk D’Backs. Dia berpindah dari taman kendi ke taman pemukul, tetapi menurunkan ERA dari 5.06 dengan Mets pada tahun 2005 menjadi .383 dengan D’Backs pada tahun 2006. Kakitangan pitching Arizona harus membawa pasukan muda ini dan kami merasakan mereka memiliki semua alat untuk melakukannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *