Bermain Loteri Dua Langkah Texas

Bermain Loteri Dua Langkah Texas
Permainan Loteri Dua Langkah Texas
Texas Two Step adalah mudah untuk dimainkan, mudah untuk menang dan menyeronokkan untuk boot! Lakukan Texas Two Step dengan Loteri Texas dan berseronoklah di Texas! Lukisan diadakan pada hari Isnin dan Khamis pada jam 10:12 malam. CT. Jackpot bergolek bermula pada $200,000 dan dibayar sebagai satu bayaran sekaligus!
Bermain Texas Two Step Lottery pragmatic demo indonesia
Bermain loteri Texas Two Step adalah mudah dan menyeronokkan. Untuk bermain, anda penumbuk memilih empat nombor dari 1 hingga 35. Anda boleh memilih mana-mana empat nombor yang anda mahu. Anda kemudian memilih nombor Bola Bonus dari 1 hingga 35. Jika anda tidak mahu memilih nombor anda sendiri, anda boleh memilih pilihan Quick Pick dan biarkan terminal loteri memilih nombor anda untuk anda. Jika anda benar-benar meminati permainan Texas Two Step, anda boleh memilih untuk memainkan ciri cabutan berbilang yang membolehkan anda memainkan nombor anda sehingga 10 lukisan lebih awal dengan menandakan kotak yang sesuai. Setiap permainan hanya berharga $1 dan boleh berjumlah hadiah ratusan ribu dolar.
Bagaimana Saya Tahu Jika Saya Menang?
Kemungkinan keseluruhan anda untuk memenangi hadiah Texas Two Step ialah 1 dalam 32. Jika anda memadankan semua 4 nombor ditambah bola bonus, anda memenangi jackpot! Anda memenangi hadiah wang tunai untuk perlawanan 3, 2, atau bahkan 1 nombor. Anda memenangi $5 kerana hanya memadankan nombor bola bonus! Untuk mengetahui sama ada anda telah menang, anda boleh log masuk ke laman web rasmi Texas Lottery, menonton stesen TV loteri tempatan anda.
Cara Menuntut Hadiah Anda
Tiket untuk hadiah sehingga dan termasuk $599 boleh diberikan kepada mana-mana peruncit dalam talian Loteri Texas untuk pengesahan dan pembayaran hadiah. Hadiah sehingga dan termasuk $999,999 boleh dituntut di mana-mana Pusat Tuntutan Loteri dengan borang tuntutan Loteri Texas., atau melalui pos dengan menghantar tiket yang ditandatangani dan menyelesaikan tuntutan Loteri Texas kepada
Suruhanjaya Loteri Texas,
Peti Surat 16600,
Austin, TX 78761-6600.
Tiket untuk hadiah melebihi $999,999 mesti dituntut di Ibu Pejabat Loteri Texas di Austin. Hadiah mesti dituntut selewat-lewatnya 180 hari selepas tarikh cabutan.
Beli Tiket Loteri Dua Langkah Texas
Terdapat beberapa laman web yang menawarkan tiket Texas Lotto. Negeri Texas sedang mengkaji kemungkinan membenarkan penduduk membeli tiket loteri dalam talian. Pegawai negeri percaya bahawa penjualan tiket loteri dalam talian boleh meningkatkan jualan tiket dengan ketara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *